Enduro 2015 Kostalov maly 2O víkendu 16. a 17. května pořádá Enduroklub Semily při Autoklubu Semily  v AČR jeden ze závodů čtyřdílného seriálu Mezinárodního mistrovství  České republiky v endurosprintu. Na oblíbené trati v Košťálově se tak  představí nejlepší jezdci endura z celé České republiky a přihlášeni  jsou i závodníci z Polska a Slovenska.

„Zkrátka nepřijdou ani hobby jezdci, kteří si mohou na mistrovské trati zazávodit v sobotním vloženém závodu. Předpokládáme účast 200 jezdců. V letošním roce nám bohužel Lesy ČR nedaly souhlas s využitím jejich pozemků, a tak jezdci i diváci budou ochuzeni o nejobtížnější výjezd ve starém lomu," vysvětlil  ředitel závodu Jaroslav Bachman.

  Díky pochopení majitele firmy DS Holding a DS Agro Košťálov, pana Chuchlíka, vlastníků dalších pozemků a obci Košťálov se pořadatelům přesto určitě podařilo připravit náročnou trať pro závodníky a zajímavou podívanou pro diváky. „Přijďte podpořit jezdce pořádajícího Enduroklubu Semily, na čele s teprve patnáctiletým Ondrou Havrdou, který vede průběžné pořadí seriálu Přeboru ČR ve třídě E1, nebo bozkovského Jiřího Hádka, který úspěšně bojuje o titul Mistra ČR. Centrum závodu je na Košťálovském koupališti, start v sobotu v 9 hodin a v neděli v 8.30," upřesnil Bachman.  

Zdroj:www.nasepojizeri.cz